Què fem?

 

Projectes

El Daguerre de Sants. Memòria d’un barri

Primer projecte iniciat per Fotoconnexió i representa perfectament els objectius de la nostra associació.

El fons fotogràfic de Francesc Boix

Fons fotogràfic de la Guerra Civil espanyola fetes per un jove Francesc Boix, el famós fotògraf català dels camps de concentració de Mauthausen.

Directori
Clifford

Directori de les persones que van exercir l’ofici o la professió de fotògraf en els territoris de l’Estat espanyol entre els anys 1839 i 1900.

Activitats

Fotos en conserva

Té per objectiu oferir unes primeres pautes per a la identificació i conservació de documents fotogràfics que es guarden en arxius familiars

Fototertúlies

Les Fototertúlies són trobades de socis i simpatitzants de Fotoconnexió on es celebren xerrades i presentacions, el primer dilluns de cada mes, al Cercle Artístic de Sant Lluc.

Concurs Fotocomentari

Obrim a tots els socis i seguidors de Fotoconnexió un concurs: el Fotocomentari.

El mecanisme es senzill, pujarem una imatge perquè la comenteu durant un mes al facebook de Fotoconnexió. Després d’aquest temps l’autor del comentari que hagi rebut més “likes” serà premiat amb una fotografia original de col·lecció. aportada pel soci Artur Canyigueral. El premi es lliurarà en la Fototertùlia següent i el concurs es farà cada dos mesos.

Altres activitats

Fotoconnexió té com a finalitat la investigació, la conservació i la difusió de la fotografia i l’audiovisual en tots els seus aspectes.