Obrim a tots els socis i seguidors de Fotoconnexió un concurs: el Fotocomentari.

El mecanisme es senzill, pujarem una imatge perquè la comenteu durant un mes al facebook de Fotoconnexió (https://www.facebook.com/fotoconnexio). Després d’aquest temps l’autor del comentari que hagi rebut més “likes” serà premiat amb una fotografia original de col·lecció, aportada pel soci Artur Canyigueral. El premi es lliurarà en la Fototertùlia següent i el concurs es farà cada dos mesos.

FINALITZAT

31 dec. 2018

Animeu-vos a comentar aquestes fotografies fets pel Miquel Planxart, fotògraf especialitzat en l’aplicació de la tècnica estereoscòpica. La imatge (la podeu veure com imatge simple, anàglif o parell estereoscòpic) titulada “La claraboia”, va ser obtinguda amb dues càmeres Canon 5D Mark II amb una separació interaxial de 25 mm.

OBERT

9 jun. 2019

Obrim als seguidors de la pàgina de facebook (https://www.facebook.com/fotoconnexio/posts/2274490685922065?sfnsw=cl) el Concurs Fotocomentari.
El mecanisme és senzill: pugem una imatge per comentar-la durant un mes. Després d’aquest temps, l’autor del comentari que hagi rebut més “likes” serà premiat amb una fotografia original, aportada pel soci Artur Cañigueral.
El premi es lliurarà en la Fototertúlia següent i el concurs es farà cada 2 mesos.
Comencem la foto SERIE MONALISA. Num. 6818, de Jordi Baron Rubí. Segur que no us deixarà indiferents. Animeu-vos a participar i feu els vostres comentaris!