Directori de socis

Per ordre alfabètic pel primer cognom. És un espai voluntari pels socis amb les seves dades.

Informació Biogràfica

Graduat en Fotografia (BSc) per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Quinze anys com fotògraf professional dedicat a la il·lustració editorial, la publicitat i la fotografia industrial. Interessat en el paisatge, tant natural com urbà. Del 1996 a 2014 es dedicà exclusivament a la docència com a professor de Tecnologia de la Imatge al Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM) al Campus de Terrassa de la UPC. Des de l’any 2003, ha estat Coordinador de l’Image Quality Laboratory (IQL) al mateix CITM. L’IQL és un laboratori experimental i de recerca on es treballa en les mesures de la qualitat i el processament de les imatges. Membre de SPIE, els darrers deu anys, actualment forma part del Adobe Influencer Program. També és membre de la Royal Photographic Society (RPS).

Àrees de docència: Tecnologia de la imatge fotogràfica, mesura de la qualitat de càmeres i escàners, tècniques de processament d’imatge digital, mesura de la qualitat d’imatge digital, tècniques de digitalització, fotogravat, mètode Talbot-Kliĉ amb tecnologia híbrida digital/analògica.

Des de 2014 es dedica al desenvolupament de la seva obra personal i a la hibridació de la tècnica clàssica del fotogravat mitjançant l’aprofitament dels avantatges de la tecnologia digital en alguns dels passos de dita tècnica.

Categories: Uncategorized

Fes-te'n soci

Ser soci de Fotoconnexió significa gaudir d’una sèrie de descomptes, promocions i altres condicions especials sólo presentant el teu carnet de Fotoconnexió.