Fototertúlia Tresors fotogràfics mercat dels Encants a càrrec de l’Artur Cañigueral al Cercle Artísitc de Sant Lluc.

A càrrec d’Artur Cañigueral, professor d’audiovisuals i col·leccionista de fotografia.

Cada dia, el Mercat dels Encants aplega milers de vells objectes i, entre ells, sempre n’hi ha alguns d’interessants, com ara les fotografies i els àlbums familiars. Les imatges vivencials de les famílies i de les persones reflecteixen els moments més feliços dels seus protagonistes i, en elles hi veiem sovint històries paral·leles a les nostres: la memòria dels avantpassats, els esdeveniments viscuts, els indrets més propers… La fotografia antiga és una font d’informació social de primer ordre.
En aquesta sessió també es mostraran alguns d’aquests objectes recuperats.

      

      

Fotografies: Ricard Marco

Video: Violeta Cañigueral