Fototertúlia: Parlem d’estereoscòpia? A càrrec de Miquel Planchart

Estereoscòpic, tridimensional, imatge en relleu…, moltes expressions per un sol concepte.

És en l’àmbit fotogràfic i sobretot en el cinematogràfic, que aquesta tècnica, de sempre ha estat una mena de convidat de pedra, una “curiositat” puntual, on el seu interès ha fluctuat en funció dels avenços tecnològics del moment.

Aquesta proposta ens portarà a fer un breu viatge en el temps, des dels primers gravats estereoscòpics fins a l’actualitat. Unes pinzellades tècniques ens donaran una idea de com es crea una imatge d’aquestes característiques, tot això acompanyat de la projecció d’imatges estereoscòpiques.

 

Fotografia: Gregorio Escalada

thumbnail of FTT_6MAIG_MP

Extracte de la Fototertúlia (català)

 

This site is registered on wpml.org as a development site.