Partner Directory

In alphabetical order of the first surname. It is a voluntary space for members with their data.

Norbert Tomàs Bilbeny

Estudis d’Història de l’Art, Belles Arts i musicals. Màster de Direcció d’Alta Funció Directiva a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya
Website: Norbert Foto

Biographical Info

Amb més de 30 anys d’experiència en el món cultural i associatiu, ha realitzat tota mena de tasques de gestió i direcció. Ha format part dels equips directius de importants entitats musicals.

Com a fotògraf professional, el 1996 inaugura el seu estudi-plató, realitzant reportatges en l’àmbit editorial i publicitari.

Ha estat president de l’Associació de Fotògrafs Professionals d’Espanya (1999-2007) i membre del Comitè Organitzador de Sonimagfoto (2000-2007). Ponent a varis congressos i seminaris. El 2010 edita el llibre documental i d’obra personal Escenografies de l’oblit. Ha creat la societat Edicions Morera, S.L., editora del tradicional Calendari l’Ermità i altres publicacions de cultura tradicional i popular.

Va ser Director General de Promoció i Difusió Cultural de la Generalitat de Catalunya (2011) i director del CoNCA-Consell Nacional de la Cultura i les Arts (2011-2013).

El 2014 va comissariar l’exposició La bellesa de la màquina. Fotografia industrial de Ramon de Baños (1890-1980) realitzada per Fundació Gas Natural Fenosa.

Categories: Uncategorized

Become a member

Being a Fotoconnexió member means enjoying a series of discounts, promotions and other special conditions just by presenting your Fotoconnexió card.

This site is registered on wpml.org as a development site.