Agenda

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Reobertura exposició Fotoconnectades. Només fins el 30 de juny!

15 15Europe/Madrid juny 15Europe/Madrid 2020 - 9:00 - 30 30Europe/Madrid juny 30Europe/Madrid 2020 - 21:30

Des del proper 15 de juny el pati Llimona tornarà a obrir les seves portes, i es podrà seguir visitant l’exposició.

Només Fins al 30 de juny!

Hi participen onze fotògrafes:  Etel Borges Reis, Violeta Cañigueral Casassas, Laura Covarsí Zafrilla, Tatiana Donoso Matthews, Conxi Duro, Christina Guldager, Elisabet Insenser Brufau, Rosa María López Martínez, Núria Martínez Seguer, Noelia Pérez Sández i Francesca Portolés Brasó- que presenten les seves creacions visuals a través de diferents gèneres i tècniques fotogràfiques.

Fotoconnexió és una associació cultural sense ànim de lucre creada a Barcelona el 6 d’octubre de 2011 amb la finalitat d’investigar i conservar el patrimoni fotogràfic i difondre la fotografia i l’audiovisual en tots els seus aspectes.

L’exposició “11 fotoconnectades” és una iniciativa de Fotoconnexió que vol donar visibilitat als treballs de les fotògrafes professionals i aficionades membres de l’associació i, per aquest motiu, s’ha fet una proposta a totes les sòcies perquè participin en aquesta exposició col·lectiva.

La mostra forma part de les activitats que nombroses institucions, col·lectius i persones de la nostra societat organitzen amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

Expo doble.pdf

Organitza:

Organitzadors

Fotoconnexió
Àrea de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona
Centre Civic del Pati Llimona de Barcelona

Recinte

Centre Cívic del Pati Llimona de Barcelona
Carrer del Regomir, 3
Barcelona,08002
+ Mapa de Google