Agenda

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Fotoconnecta’t per Sant Jordi

abril 22 - 18:30 - 19:30

Gratuït

Dijous 22d’abril de 2021 a les 18.30 h.

 

 

Podeu accedir a la taularodona en aquest enllaç (la sessió es gravarà en vídeo):

https://meet.jit.si/FTCSANTJORDI2021

La celebració de la diada de Sant Jordi de 2021 tindrà un component fotogràfic amb dos vessants d’una banda, el fet d’haver superat el centenar d’exemplars del Fons Fotoconnexió de publicacions sobre la fotografia i l’audiovisual que es troba al CRAI Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (https://crai.ub.edu/ca/coneix-el-crai/biblioteques/biblioteca-filosofia-geografia-historia) i, de l’altra, la participació de diverses sòcies i socis en la publicació de llibres sobre fotografia.

És per això que, en primer lloc, parlarem amb l’ Anna Clavell responsable de la Biblioteca indicada, qui ens explicarà les característiques de la col·lecció Fotoconnexió i la seva inclusió dins del catàleg de la UB. Continuarem amb una taula rodona amb Beatriz Sánchez Torija, María de los Santos García Felguera i Xavier Goñi Gracenea, tres fotoconnectats que o bé han publicat en solitari llibres sobre fotografia o bé els han coordinat (a més de participar hi amb textos).

L’objectiu principal de l’acte és que ens expliquin aquells aspectes més amagats, els problemes i les solucions de, per exemple, l’adaptació d’una tesi doctoral a un llibre, de la gestió d’una recerca sobre l’evolució de les galeries de retrat, o de la publicació de volums que recullen el contingut d’exposicions.

Per descomptat que comptarem amb la vostra participació (en línia) per fer preguntes i/o comentaris als ponents.

Us hi esperem


 

Jueves 22 de abril de 2021 a las 18.30 h.

Podéis acceder a la mesa redonda en este enlace (la sesión se grabará en vídeo):

https://meet.jit.si/FTCSANTJORDI2021

La celebración de la fiesta de Sant Jordi de 2021 tendrá un componente fotográfico con dos vertientes; de una parte, el hecho de haber superado el centenar de ejemplares del Fondo Fotoconnexió de publicaciones sobre la fotografía y el audiovisual que se encuentra en el CRAI Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (https://crai.ub.edu/ca/coneix-el-crai/biblioteques/biblioteca-filosofia-geografia-historia) y, por otro, la participación de varias socias y socios en la publicación de libros sobre fotografía.

Es por ello que, en primer lugar, hablaremos con Anna Clavell responsable de la Biblioteca indicada, quien nos explicará las características de la colección Fotoconnexió y su inclusión dentro del catálogo de la UB. Continuaremos con una mesa redonda con Beatriz Sánchez Torija, María de los Santos García Felguera y Xavier Goñi Gracenea, tres fotoconnectados que o bien han publicado en solitario libros sobre fotografía o bien los han coordinado (además de participar con textos).

El objetivo principal del acto es que nos expliquen aquellos aspectos más escondidos, los problemas y las soluciones de, por ejemplo, la adaptación de una tesis doctoral en un libro, de la gestión de una investigación sobre la evolución de las galerías de retrato, o de la publicación de volúmenes que recogen el contenido de exposiciones.

Por supuesto que contaremos con vuestra participación (en línea) para hacer preguntas y / o comentarios a los ponentes.

Os esperamos

Recinte

On-Line meet.jit.si