Què fem?

 


traitement de la stomatite https://espanapildoras.com/cuidado-para-la-piel/retin-a-precio/ TDAH Maladies naturelles

Donació de llibres al CRAI Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història

L’acord de donació signat entre Fotoconnexió i el CRAI Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història, ha permès crear una col·lecció de publicacions sobre la fotografia i l’audiovisual a partir de les donacions dels socis i entitats col·laboradores de Fotoconnexió, que amplia i complementa la col·lecció actual en aquestes temàtiques del CRAI Biblioteca.

Es tracta d’una iniciativa que té per objecte crear un recurs especialitzat en una biblioteca pública que, a més, incorpora alguns títols difícils de trobar arreu de Catalunya, i que es va iniciar el 2021 en signar-se un conveni de col·laboració amb el CRAI Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història de la Universitat de Barcelona.

Totes les publicacions, que estan marcades amb un ex-libris, són a disposició dels usuaris de la biblioteca (accessible als socis de Fotoconnexió mitjançant el carnet) i es poden recuperar conjuntament, al catàleg de la Universitat de Barcelona, a partir d’aquest enllaç: CercaBib.

La nova col·lecció consta ja de més de 100 títols, una quantitat que s’incrementarà amb les donacions que es continuïn produint.

 

Fes-te'n soci

Ser soci de Fotoconnexió significa gaudir d’una sèrie de descomptes, promocions i altres condicions especials sólo presentant el teu carnet de Fotoconnexió.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.