Què fem?

 

Donació de llibres al CRAI Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història

L’acord de donació signat entre Fotoconnexió i el CRAI Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història, ha permès crear una col·lecció de publicacions sobre la fotografia i l’audiovisual a partir de les donacions dels socis i entitats col·laboradores de Fotoconnexió, que amplia i complementa la col·lecció actual en aquestes temàtiques del CRAI Biblioteca, i que es pot trobar com a Fons Fotoconnexió.

Es tracta d’una iniciativa que té per objecte crear un recurs especialitzat en una biblioteca pública que, a més, incorpora alguns títols difícils de trobar arreu de Catalunya.

Totes les publicacions, que estan marcades amb un ex-libris, són a disposició dels usuaris de la biblioteca (accessible als socis de Fotoconnexió mitjançant el carnet) i es poden recuperar conjuntament, al catàleg de la Universitat de Barcelona, a partir d’aquest enllaç: CercaBib.

La nova col·lecció consta ja de més de 100 títols, una quantitat que s’incrementarà amb les donacions que es continuïn produint. Properament la trobareu inclosa dins les Col·leccions especials del CRAI.

 

Fes-te'n soci

Ser soci de Fotoconnexió significa gaudir d’una sèrie de descomptes, promocions i altres condicions especials sólo presentant el teu carnet de Fotoconnexió.

This site is registered on wpml.org as a development site.