Repositori de Fotoconnexió

Fototertúlies

Les Fototertúlies són trobades de socis i simpatitzants de Fotoconnexió on es celebren xerrades i presentacions, el primer dilluns de cada mes, al Cercle Artístic de Sant Lluc.

FotoInstants

Els FotoInstants són connexions en directe a través de les stories en directe d’Instagram on els convidats ens ensenyen i parlen d’aspectes concrets de les seves col·leccions, fons, obra, etc.

Premis Fotoconnexió

Fotoconnexió convoca anualment els Premis Fotoconnexió amb els quals l’entitat distingeix a entitats, col·lectius o individus que comparteixen els objectius fundacionals de la nostra entitat. Consegüentment, els premis són un reconeixement a les tasques d’estudi, investigació, conservació i difusió de la fotografia i l’audiovisual en tots els seus aspectes.

Papers Fotogràfics

Papers Fotogràfics és una revista editada per Fotoconnexió que té com a objectiu la difusió de treballs monogràfics sobre la història de la fotografia arreu del mon.

Exposicions virtuals

Visita les nostres exposicions virtuals en línia.

Treballs de socis

Webs d’amics i col·laborados

Consulta el llistat d’enllaços de les webs i blocs dels nostres amics i col·laboradors

Webs de referència

Consulta el llistat de webs de referència que t’hem preparat

Fes-te'n soci

Ser soci de Fotoconnexió significa gaudir d’una sèrie de descomptes, promocions i altres condicions especials sólo presentant el teu carnet de Fotoconnexió.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.